Hjemmelavet Gløgg
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt af : Skoda Per Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og vand blandes og sættes over blusset, når sukkeret er opløst kommes kanelstængerne, nellikerne, Citronsaften og den revet skal i.
Det hele koges i ca. 10 min. og stilles derefter til afkøling i ca. 2 timer. Det hele sigtes, hvorefter man kommer rødvin, rosiner og mandler i. Det hele opvarmes lige inden det skal bruges, må ikke koge. Tips: Mængden af rosiner og mandler kan minskes eller øges efter smag. |
|
Opskriften er vist 10373 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Odgaard - 2019-11-24 14:14:23 Hvor mange personer er opskriften til ?Kirsten Henriette - 2011-10-22 20:02:08 Prøvede med flydende sødemiddel (perfekt sød: 3-4 skvæt) og en presset clementin. Smager PERFEKT! Dejligt med gløgg allerede i oktober for en juleelsker som mig! :) 10 herfra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne