Flæskesteg af svinekam i combiovn
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Indsendt : Red : |
|
|
Rids sværen ned til kødet med ca. 1½ cm mellemrum. Gnid sværen godt med salt - sørg for at der også kommer salt ned mellem sværene.
Læg svinekammen med sværen nedad i et ildfast fad og fyld op med ca. 2 cm vand. Skær hvidløget i skiver og læg det i vandet. Steg svinekammen ved en kombination mellem 55% mikrobølger og 45% Grill i 20 min. Herefter vendes stegen og de 3 laurbærblade placeres mellem rillerne i sværen. Der kan eventuelt placeres en rå/skrællet kartoffel under stegen for at holde sværen plan, så den kan blive sprød. Stegningen fortsættes nu med samme indstillinger men i 1 time. Hvert 10. min hældes noget af vandet fra fadet over stegen, for at gøre sværen sprød. Hvis sværen endnu ikke er sprød kan man efterstege i ca. 10 min ved grill (uden mikrobølger). Tips: Bemærk at der er forskel på effekten i forskellige combiovne, og tiden kan derfor variere - sørg for at stegen ikke er rød indvendig efter endt stegning. |
|
Opskriften er vist 14018 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne