Madeira marinerede snegle
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : Red : |
|
|
Sneglene marineres 1 12 timer i marinaden, hvorefter det blandes med creme fraiche til en tyk masse og nedkøles.
Serveringsforslag: 1)Indbagte Butterdejsstykker rulles ud i passende stykker, og sneglemassen pakkes ind. Stryges med æggehvide. Bages i ovnen ved 200 grader i 20 min. 2) Fyldte bagte kartofler Den bagte kartoffel flækkes, og sneglemassen lægges på. |
|
Opskriften er vist 8960 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne