Madeira marinerede snegle

Madeira marinerede snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 snegle
 cremefraiche 38%
 
 Marinade:
1-2 dl.madeira
 krydderurter efter eget valg (f.eks timian, persille, dild, purløg el. basilikum.)
1 fedhvidløg
1 skalotteløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sneglene marineres 1 12 timer i marinaden, hvorefter det blandes med creme fraiche til en tyk masse og nedkøles.

Serveringsforslag:
1)Indbagte
Butterdejsstykker rulles ud i passende stykker, og sneglemassen pakkes ind. Stryges med æggehvide. Bages i ovnen ved 200 grader i 20 min.

2) Fyldte bagte kartofler
Den bagte kartoffel flækkes, og sneglemassen lægges på.





karakterer:
Opskriften er vist 8960 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu