Kandiseret Appelsinskal
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Skræl appelsinerne, men undgå at få den hvide skal med.
Kog skallerne op i vand, til de er næsten møre.
Smid vandet ud og skyl skallerne godt, kog dem en gang til i ca. 20 minutter, så de sidste bitterstoffer forsvinder.
Kog en lage af 2 dl. vand og 1 kg. sukker, og kom skallerne i. Lad dem koge med til væsken er tyk og bobler. Læg skallerne på et stykke bagepapir, de stivner med det samme og bliver nærmest bolsjeagtige. De kandiserede skaller bliver lidt klæbrige, så hold dem godt adskilt på bagepapir i en lufttæt dåse. |
|
Opskriften er vist 15722 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne