Rødkål 05
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
|
|
Kålen svitses i smørret i ca 10 min. Tranebærsaft og balsamico-eddike tilsættes og koger ved svag varme i ca. 1 time. Tilsæt mere saft og lidt vand hvis det er ved at koge tør. Smag til med en lille bitte smule salt.
Tips: Rødkålen er mere smagfuld og rund i smagen end den almindelige rødkål man ellers laver. |
|
Opskriften er vist 9366 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne