Sprængt Indianer
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Julen-dk Indsendt : Red : |
|
|
Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand tilsat olie. Hæld vandet fra og stil spaghettien til side.
Snit løget fint og steg dem "glasklare" i margarinen, på en pande. Skær pølserne i små stykker, og kom også disse på panden. Når pølserne er stegte kommes den kogte spaghetti på panden og det hele steges 3-5 minutter under omrøring. tilsæt smørret og tomatketchuppen (jeg bruger Beauvais) og rør til smørret er smeltet. Server straks. Tips: Et sikkert hit til børn og barnlige sjæle. |
|
Opskriften er vist 7800 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne