Lækre, små og hurtige pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Ja Indsendt af : Camilla DB Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, salt og bagepulver sammen. Tilsæt det bløde smør i tern, og tilsæt derefter mælken. Saml dejen. Hvis der mangler væske, kan der tilsættes en smule ekstra vand eller mælk.
Del dejen i to, og placer den ene dejklump på et let meldrysset bord. Drys også lidt mel over dejklumpen, før den rulles ud i en stor cirkel med en kagerulle. Smør evt. ketchup udover cirklen. Del derefter dejcirklen i 8 lige store trekanter, på samme måde som man skærer en lagkage. Der placeres en pølse i den brede ende af hver trekant, og dejen trilles ind mod midten af cirklen, så pølsen er svøbt ind i dej. Pølsehornet pensles med vand, mælk eller æg, og der drysses derefter med en smule groft salt eller sesamfrø. Dette gentages, til alle trekanterne i cirklen er brugt, og derefter gøres det samme med dejklump nr. 2. Pølsehornene bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 20057 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne