Lækre, små og hurtige pølsehorn

Lækre, små og hurtige pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Camilla DB

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 knsp.groft salt
100 g.blødt smør
1 dl.mælk
 
16 brunchpølser
 
 Evt.ketchup
 
 Pensling:
1 sammenpisket æg (der kan også bruges mælk eller vand)
 
 Til drys:
 Groft salt eller sesamfrø
 
Opskrift:
Bland mel, salt og bagepulver sammen. Tilsæt det bløde smør i tern, og tilsæt derefter mælken. Saml dejen. Hvis der mangler væske, kan der tilsættes en smule ekstra vand eller mælk.
Del dejen i to, og placer den ene dejklump på et let meldrysset bord. Drys også lidt mel over dejklumpen, før den rulles ud i en stor cirkel med en kagerulle.
Smør evt. ketchup udover cirklen.
Del derefter dejcirklen i 8 lige store trekanter, på samme måde som man skærer en lagkage.
Der placeres en pølse i den brede ende af hver trekant, og dejen trilles ind mod midten af cirklen, så pølsen er svøbt ind i dej.
Pølsehornet pensles med vand, mælk eller æg, og der drysses derefter med en smule groft salt eller sesamfrø.
Dette gentages, til alle trekanterne i cirklen er brugt, og derefter gøres det samme med dejklump nr. 2.

Pølsehornene bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 20106 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu