Italiensk Snegleopskrift

Italiensk Snegleopskrift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 kogte snegle
3-4 spsk.Tomatpuré
2 fedHvidløg
10-12 Skalotteløg
2 Tomater
 Olivenolie
 Persille
2 bladeSalvie, frisk
 Maizena mel
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Lagen hældes fra sneglene. Hvidløg og skalotteløg pilles, snittes fint og svitses i olivenolien i en gryde. Tomaterne hakkes groft og tilsættes sammen med tomatpuré, hakket persille og salvie-bladene, hvorefter det hele koges et kvarter. Herefter tilsættes sneglene, og der koges videre yderligere 5 til 10 min. hvorefter det hele jævnes med maizenamelen. Smages til med salt og peber.

Servering:
Sneglene serveres direkte fra gryden med Ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13474 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu