Italiensk Snegleopskrift
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lagen hældes fra sneglene.
Hvidløg og skalotteløg pilles, snittes fint og svitses i olivenolien i en gryde.
Tomaterne hakkes groft og tilsættes sammen med tomatpuré, hakket persille og salvie-bladene, hvorefter det hele koges et kvarter.
Herefter tilsættes sneglene, og der koges videre yderligere 5 til 10 min.
hvorefter det hele jævnes med maizenamelen.
Smages til med salt og peber.
Servering: Sneglene serveres direkte fra gryden med Ristet brød. |
|
Opskriften er vist 13430 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne