Fishermans pie
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : Red : |
|
|
Pocher fisken i mælk eller halvt mælk og vand og lad den køle af i væden.
Si væden over i et målebæger og spæd op med vand, hvis det er nødvendigt, til der er 3 dl. væde.
Lav bechamelsaucen: Hæld mælken i en tykbundet gryde og tilsæt løg laurbærblad, de hele peberkorn, muskat og persille. Læg låg på og varm det op over svag varme i ca. 10 minutter, det må ikke kogt. Tag gryden af ilden og lad det stå endnu 10 minutter under låg. Si mælken og sæt den til side. Lav en opbagning af smør og mel ved at smelte smørret i en dyb pande, det må ikke blive brunt. Tilsæt mel og rør rundt over svag varme. Tilsæt gradvist den siede mælk og rør indtil massen bliver tyk. Tilsæt krydderier efter smag. Læg tomat- og champignonskiver i bunden af et piefad. Fjern skindet fra fisken og del den i mindre stykker. Bland fisken i saucen og hæld blandingen løg og champignon. Kog kartoflerne og mos dem gennem en sigte, bland en anelse sammenpisket æg og mælk i og krydr. Sprøjt mosen ud over fiskeblandingen med en sprøjtepise og slut af med smørklatter. Bag pien i ovnen i ca. 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 7050 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne