Fishermans pie

Fishermans pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.kullerfilet
2 dl.sødmælk
2 tomater flået og skåret i skiver
50 g.champignon
 salt
 peber
 
 Bechamelsauce:
50 g.løg
1 laurbærblad
 hele peberkorn
 Muskatnød, stødt
 persille
25 g.smør
25 g.hvedemel
 salt
 peber
 
1 kg.kartofler skrællet og skåret i skiver
1 æg
2 spsk.sødmælk
25 g.smør
 
 Pynt:
 Persille
 
Opskrift:
Pocher fisken i mælk eller halvt mælk og vand og lad den køle af i væden. Si væden over i et målebæger og spæd op med vand, hvis det er nødvendigt, til der er 3 dl. væde.

Lav bechamelsaucen:
Hæld mælken i en tykbundet gryde og tilsæt løg laurbærblad, de hele peberkorn, muskat og persille. Læg låg på og varm det op over svag varme i ca. 10 minutter, det må ikke kogt. Tag gryden af ilden og lad det stå endnu 10 minutter under låg. Si mælken og sæt den til side.

Lav en opbagning af smør og mel ved at smelte smørret i en dyb pande, det må ikke blive brunt. Tilsæt mel og rør rundt over svag varme.

Tilsæt gradvist den siede mælk og rør indtil massen bliver tyk. Tilsæt krydderier efter smag.

Læg tomat- og champignonskiver i bunden af et piefad. Fjern skindet fra fisken og del den i mindre stykker. Bland fisken i saucen og hæld blandingen løg og champignon.

Kog kartoflerne og mos dem gennem en sigte, bland en anelse sammenpisket æg og mælk i og krydr. Sprøjt mosen ud over fiskeblandingen med en sprøjtepise og slut af med smørklatter.

Bag pien i ovnen i ca. 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 7050 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu