Gang Kep (Indisk rod karry med ris)

Gang Kep (Indisk rod karry med ris), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke Fryseegenet

Indsendt af : den Fede kok

Indsendt :     

Ingredienser:
320 g.kyllingebryst
280 g.Aubergine
120 g.bambus skud i dåse
 En god hånd fuld bønner
4 dl.kokosmælk
3 tsk.Rød karry paste (købes i Føtex under tailansk)
2 spsk.Nam plaa ( Thailand fiskesauce )
5 dl.hønsebouillon
 olie (oliven en god en)
 
 bl. vilde ris til 4. pers
 
Opskrift:
forberedelse.

Skær kyllingen i mund rette stykker.
Skær auberginen også i mund rette stykker



Tilberedning.
Varm olien op og svits kødet til det er gyldent. Kom grøntsagerne i og svits med i kom hønsebouillon lad det koge mørt ved mindre varme. Tilsæt kokosmælken i din suppe. Kom Nam plaa (Thailandsk fiskesauce) i og rør det ud i blandingen lad det hele koge sammen i 2 min. Og servere


Tips:

Hvis du kan lide den stærk så put mere rød chilli pasta i.





karakterer:
Opskriften er vist 7011 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu