Gang Kep (Indisk rod karry med ris)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke Fryseegenet Indsendt af : den Fede kok Indsendt : |
|
|
forberedelse.
Skær kyllingen i mund rette stykker. Skær auberginen også i mund rette stykker Tilberedning. Varm olien op og svits kødet til det er gyldent. Kom grøntsagerne i og svits med i kom hønsebouillon lad det koge mørt ved mindre varme. Tilsæt kokosmælken i din suppe. Kom Nam plaa (Thailandsk fiskesauce) i og rør det ud i blandingen lad det hele koge sammen i 2 min. Og servere Tips: Hvis du kan lide den stærk så put mere rød chilli pasta i. |
|
Opskriften er vist 7010 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne