Vaniljekranse, uden kødhakker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Neffi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk blød margarine og sukker sammen, kom derefter ægget i og pisk det hele godt sammen.
Kom mel, vanilje, essens, revet marcipan og bagepulver i og ælt dejen godt sammen på køkkenbordet. Lad dejen hvile i køleskabet ca. 15-20 min. Dejen er dejlig nem at arbejde med og kan derfor nemt rulles ud i tynde pølser og formes som kringler (ringe) Bag kransene ca. 10 min. ved 200 grader C. Alm. ovn på næstøverste rille. Tips: Denne opskrift er udarbejdet af at bage rigtig mange slags vaniljekranse og tilpasset lidt efter lidt. Rigtig god til dem der ikke ejer en kødhakker. (3 æg ved dobbelpotion) |
|
Opskriften er vist 20329 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-16 20:35:24 hammergod. meget fine og sprøde. Hardy Nørresundby Emma - 2010-12-18 16:47:56 Hvor mange kranse bliver det til? Bare om jeg skal købe ind til det halve eller dobbelte... Mette - 2010-11-19 18:37:00 De er bare SUPER lækre og MEGET nemme. Bare se at komme igang! :-)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne