Kartoffelmos med cheddar og bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : René Christiansen Indsendt : Red : |
|
|
kog vand og bland pulvermosen.
smag til med salt pas på! da bacon også frigiver salt
kom cheddar i og evt. tørret persille derefter hvidløg efter smag kom mosen i en bradepande med bagepapir drys bacon over og bag retten i ovnen uden varmluft på 175 til baconen er stegt baconen kan med fordel steges på pande i forvejen hvis det skal gå stærkt da retten da er klar efter mosen er blandet. |
|
Opskriften er vist 10173 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hmm - 2012-10-12 14:36:20 Hvem F... laver kartoffelmos pulver og kalder det en opskrift?? Sorry! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne