Kleiner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Oluffa Indsendt : Red : |
|
|
Bliver rørt sammen som en kage.
Rør margarine og sukker godt samman. Kom et æg i ad gangen og rør godt. Siden kommes resten i og røres sammen. Rul ca. 1/4 af massen ud ad gangen og form klejnerne med en klejnespore, vend klejnerne og læg dem på et bagepapir, stil de formede klejner koldt til du koger dem (de kan godt vent et par timer). Varm palminen op til det bruser om en tændstik, men lad det ikki blive for varmt Brug en si til at komme klejnerne i palminen med og til at tage dem op med, kog ca 10 klejner ad gangen til de er lyst brune, tag dem op og læg dem i et fad hvor der er lagt et dobbelt lag køkkenrulle i bunden for at suge det overskyende palmin der drypper af. Tips: hold børn væk fra gryden da varm palmin er meget farlig og forlad ALDRIG eg gryde med varm palmin, da det antænder meget hurtigt om det bliver for varmt |
|
Opskriften er vist 13927 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne