Farmors bedste klejner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Skoda Per Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør røres godt sammen, resten tilsættes.
Klejnerne koges i palmin. Tips: I stedet for mælk, kan der bruges kærnemælk. |
|
Opskriften er vist 27947 gange,
og udskrevet 863 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2015-12-13 20:18:57 for lidt mel ingen smag og de bliver ikke sprøde er der mon noget jeg har glemt Camilla - 2011-12-15 14:40:31 Jeg er ked af at sige det, men der skal altså meget mere mel i, dejen er alt alt alt for klistret... anonym - 2011-12-05 17:13:06 Klejner skal opbevares i fryseren og ikke i kagedåse ;-) Fru Skov - 2011-12-05 12:16:52 Kom en lille skvat gul Grand Marnier i, så bliver de lidt mere sprøde karin - 2010-12-23 10:53:53 men lige ca 150 g mer mel så er den til at arbejde med ellers er den for klisteret men de bliver super gode alligevel karin - 2010-12-21 20:15:03 super gode ikke tørre selvom de har ligget i kagedåse nogen dage jester - 2010-12-17 19:04:09 prøv at tilføje 2 spk portvin til opskriften (de blev meget populære) anonym - 2010-12-09 12:35:11 Super fantastiske klejner :0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne