Hannes brunkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sissel Indsendt : Red : |
|
|
Smør, sirup og sukker smeltes i en gryde (ikke koge!)Heri røres krydderier og mandler. Der røres godt i blandingen og når den er afkølet kommes potaske og mel i. Dejen rulles til pølser og opbevares i køleskab. Skæres i tynde skiver og bages ved 170-190 gr. til de er mørkebrune (5-8 min.)
|
|
Opskriften er vist 14326 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2014-12-06 08:14:03 Smager rigtig godt, men den smuldrede i kanterne, da jeg skar den ud... Lene - 2012-11-29 12:08:47 Hvor mange bliver der ud af denne portion? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne