Indbagte snegle
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : |
|
|
Tø butterdejen op. Pil og snit løget groft. Rens champignonerne og hak dem fint.
Brun 20 g smør på panden, rist løg og champignon heri ca 15 min. Drys med salt og peber. Stil blandingen til afkøling. Skær skinken i små tern. Rør resten af smørret blødt i en skål, hvor skinke, presset hvidløg og champignon tilsættes. Læg en snegl med lidt lage i hver form. Fordel smørblandingen over. Rul dejen tyndt ud, ca 4mm. Stik dem ud med en rund form på størrelse med formene. Smør kanterne på formene med æggehvide. Læg dejen over formene og tryk kanterne fast. Der pensles med æggeblomme. Sæt formene i en varm ovn ved 220 grader i ca 12 min. Tips: Til denne ret er det nødvendigt, at have nogle meget små ildfaste forme. |
|
Opskriften er vist 12650 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2014-01-25 16:01:02 Her er da vist en fejl-48 snegle-1 snegl i hver form- det er 12 forme pr person?? skulle der 12 snegle i hver 1 stedet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne