Lammebov med kartoffelgratin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : |
|
|
Hvidløget skæres i splinter, og kødet spækkes hermed.
Lav små lommer langs hinder og ben.
Krydderurter og enebær blandes i blødgjort fedtstof, og denne blanding smøres på kødet.
Der drysses med salt og peber.
Kødet steges på risten til bradepanden i ovnen ved 200°, ca. 1 time.
Kartoflerne skæres i tynde skiver og lægges lagvis med ost og krydderier i en ovnfast skål. Hæld fløden i fadet og sæt dette ovnen samtidig med stegen, til kartoflerne er møre og overfladen gylden. Kartoffelgratinen bliver færdig nogenlunde samtidig med stegen. Lad stegen stå ca. 10 min. under folie inden den skæres for. |
|
Opskriften er vist 17562 gange,
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-15 18:08:10 en dejlig ret , nem at lave, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne