Dessert
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Start med at rense jordbærrene i koldt vand. Fjern så jordbærrenes toppe, skær dem i kvarte og kom dem i foodprossoren.
skær et tyndt lag af top og bund på hver kiwifrugt. Fra top til bund, pil forsigtigt skindet af og hak derefter kiwifrugterne groft. Brug foodprocessoren til at blende jordbærrene sammen med 1 spsk. flormelis. si jordbærpuréen i en skal og smid frøene væk. Vask foodprocessoren og sien. Blend kiwifrugterne med 2 spsk flormelis. Si kiwipuréen i en skål og smid frøene væk. Tilsæt det første lag og frys det i times tid. Tilsæt det næste lag og skub ispinden forsigtigt ind i det første lag. Frys i 1 time og tilsæt så det sidste lag. Fyld ikke formene helt op, da isen vokser en smule, når den fryses ned. Frys ispindene en sidste gang i 1-2 timer, før de kan spises. Tips: Hvis du har problemer med at få ispindene ud af formene, så hold dem kort under vandhanen |
|
Opskriften er vist 5732 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne