Bjørns Kartoffelrøsti (Portionsstørrelse)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne rives groft og presses for væde.
Panden varmes op, og olie kommes på. 1/4 af de revne kartofler lægges på panden, og presses let med en spartel, dette gøres løbende, ned og indad. Når kartoffelpandekagen er let gyldne vendes den på låg og steges gylden på den anden side. Ca 6-8 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 71222 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-03 11:42:12 Marie - 2012-02-03 Det er en god ide ar skylle de revne kartofler godt. Så hænger de ikke fats i panden. Anita - 2011-10-09 13:00:20 9/10-11 Formede dem til små klatter, stegte dem i smør og olie. Husk at komme salt og peber på. Når de er kolde kommes en blanding af hvidløgssmør og cremefraice på, herover lægges stykker at røget laks, og så pyntes der med dil. Per - 2009-12-14 09:40:42 Vi brugte en pande på 17 cm. i diameter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne