Cremede nudler
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : LeaKirstine Indsendt : Red : |
|
|
Start med at marinere kødet i soja, ketchup, balsamico og ketchup. Dette skal helst stå og trække i minimum 15 min, men kan sagtens stå et par timer. Det nemmeste er at bruge en frysepose og blande det hele deri. Der er ingen mængde, da jeg plejer bare at putte lidt i, hold dog igen med balsamico.
Når kødet har marineret steges det i en smule olie, brug ikke så meget, da det til dels steger i marinaden. Når kødet er stegt tages det af wokken/panden og nudlerne sættes over. Kog dem som det står beskrevet på pakken. Imens nudlerne koger, steges grøntsagerne i den samme pande som kødet. Alt afhængigt om man bruger frosne eller friske grøntsager, skal de have 3-7 minutter. Når grøntsagerne er færdige, tilsættes kødet. Dette blandes og der tilsættes lidt ekstra soya og balsamico. Lad dette stege i ca 1 min og tilsæt mælken. Efter at vandet er hældt fra nudlerne tilsættes de kød og grøntsagsblandingen. Lad det hele koge 1-2 minutter, tilsæt evt. lidt ekstra balsamico eller soya, og mere mælk. Tips: Om man kan lide balsamico er selvfølgelig en smagssag, men jeg må indrømme at jeg synes det er super godt i denne ret. |
|
Opskriften er vist 10840 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne