Sneglesuppe
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : Red : |
|
|
Løg og persille hakkes fint, og sneglene kvartes.
Det hakkede sauteres i smør, og snegle, hvidløg, persille,salt og peber tilsættes.
Derefter vendes lidt rasp i, og hvidvin og piskefløde tilsættes.
Kan serveres med brødcroutons, stegt gyldne i smør samt krydret med salt og peber |
|
Opskriften er vist 13487 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne