Sneglesuppe

Sneglesuppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-12 vinbjergsnegle
1 løg
1 lille bdt.persille
1-2 fedhvidløg
50 g.smør
50 g.rasp
3.75 dl.hvidvin
1-2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 lidt speciel snegleblandingskrydderi
 evt. lidt bouillon
 
Opskrift:
Løg og persille hakkes fint, og sneglene kvartes. Det hakkede sauteres i smør, og snegle, hvidløg, persille,salt og peber tilsættes. Derefter vendes lidt rasp i, og hvidvin og piskefløde tilsættes.

Kan serveres med brødcroutons, stegt gyldne i smør samt krydret med salt og peber





karakterer:
Opskriften er vist 13537 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu