Marineret skinke mignon med glaseret champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Delvis fryset egnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden piskes sammen og mignonerne lægges i marinaden ca. 4 timer, vendes med ca. 1 times mellemrum.
Steges i 45-60 minutter i en ovn på 180 gr. Kartoflerne skrælles og skæres i tern, hvidløgene pilles, det koges så de er godt møre. Hældes op i en sigte. Røres godt sammen i en røremaskine hvor salt, smør og æg tilsættes. Mosen kommes op i en sprøjte pose og Sprøjtes som kokostoppe på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader C. i 15 min. Stegeskyen fra mignonerne tilsættes 1/4 l fløde og koges ind i 20 min. tilsættes derefter maizena til den ønskede konsistens. Champignonerne glaseres i en sukker smørlage og stilles derefter på en tallerken og pyntes med vindruer og sukkerærter. Porrerne renses og skæres ud i 2 cm længde og baconen vikles om, stilles på højkant i et ovnfast fad, en smule olie hældes ud over dem, de stilles i ovnen 20 minutter ved 200 gr. |
|
Opskriften er vist 11728 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne