Hvedefrie æbleskiver
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres med maskine.
Æggehviderne skilles fra blommerne, og hviderne piskes stive med natron og gemmes.
Citronskrællen rives fint og mel (rismel, husk og maizena) afvejes og blandes med sukker, salt og koriander. Æggeblommer, rismælk og smeltet smør kommes i røreskålen og melblandingen tilsættes under omrøring. Æggehviderne vendes forsigtigt i inden bagning. Panden opvarmes og der kommes lidt olie i hvert hul inden det fylde 3/4 med dej. Æbleskiverne vendes 1/4 omgang ad gangen med en strikkepind, så de bliver jævnt brune over det hele. Serveres med flormelis og marmelade. |
|
Opskriften er vist 11683 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne