Kæmpepandekage
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Mel, salt, mælk og æg piskes sammen og hældes ud på en bageplade, som er dækket helt af bagepapir. Bages i ovnen i ca. 25 min.
Snit grøntsagerne, svits dem på panden i lidt marg., tilsæt kød og vend osten i til sidst. Pandekagen køles lidt inden fyldet kommes i, rul sammen på den korte side med "lukningen" ned og drys med revet ost. Sættes i ovnen 5-10 min. Tips: Serveres med salat eller grøntsagsstænger. Fyldet kan varierer efter smag og behag. |
|
Opskriften er vist 10090 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-06 16:53:37 Prøvede at tilsætte en halv pk bacontern/strimler, Det smager himmelsk.. anonym - 2010-01-19 11:11:06 UPS..... mindre detalje: temperatur i ovnen er 200 gr..... Hilsen Kokken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne