Daimkage 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive, sukker kommes i, piskes endnu en gang, til sidst vendes rice crispies i. Dejen fordeles på 2 bageplader, for at få dem lige store anbefales det, at man tegner 2 cirkler efter en flad tallerken på bagepapiret og fylder dejen indenfor stregen. Bages ved 130 grader i 50-60 min. Fløden piskes og daimen vendes i. Kagen lægges sammen.
Tips: Bundene kan sagtens bages nogle dage i forvejen, pakkes nænsomt i pose. Smager også skønt med udskåret sæsonfrugt enten mellem bundene eller på toppen af kagen. Hvis uden frugt, pynt evt. med lidt smeltet chokolade i "krussedulle" mønster:) |
|
Opskriften er vist 11729 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kadabang - 2020-04-16 13:04:19 Den smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne