Hjemmelavet Italiensk Pesto
Hovedingrediens : Krydderurter - Basilikum Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil Basilikumbladene af og læg dem ned i blenderen, sammen med 3/4 del af pinjekernerne, de 2 fed Hvidløg samt en lille del af olien og blend dette i 10-15 min så det bliver en grøn masse.
Tilsæt lidt efter lidt mere olie det hele skal være en flydende masse ikke alt for tyk. Stil det herefter i køleskab så det bliver ligesom en slags blød Pasta. Tips: Dette smager godt blandet med kogt pasta drysset med parmesanost, kan sagtens spises som aftensmad |
|
Opskriften er vist 201485 gange,
og udskrevet 3585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (81 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-08 12:22:58 Der nagler da parmasan... Basilikum, hvidløg, ristede pinjekerner, parmasan, olivenolie= posto genovese. PR - 2012-09-08 15:49:07 Janni - Ja da. Rødbede og sødmælk. Janni - 2012-09-02 17:54:26 Kan man erstatte bassilikum og olien med noget andet? Ninna - 2011-11-29 21:08:29 Kan man fryse pesto. ? både den man laver selv og den man evt. køber. For eller er min erfaring at det har en kort holdbarhed. Johnni - 2011-09-20 09:52:14 10-15 minutter? Ret voldsomme blendere i har. Linda - 2011-07-29 21:33:49 Uhmmm det lyder sørme lækkert. Det må jeg prøve at lave. Petr - 2010-12-10 20:47:07 Det jeg gør når jeg laver pesto, er at jeg blender både hvidløg, Pinjekerner og parmesan osten først så det bliver fint hakket, bagefter kommer jeg basilikum i og blender til det er lidt grov kornet i det,og når det er gjort så skraber jeg det ned i et bærge/skål og tilsætter først der olivenolien og ældre det sammen med alle ingredienserne.. Det virker for mig, Velbekommen... Katja - 2010-08-03 13:50:07 Det er ikke mystisk, når olien smager bittert... Det er kemi; når olien bliver blendet, kommer den i kontakt med ilt, som oxiderer olien, så den bliver harsk.. Dette er ret skidt - både for smagen og for sundheden... stefan, Italien - 2010-02-14 13:06:24 Opskriften er helt rigtig, men mit tips, selv om brug af blender er hurtigere og nemmere, at knuse (derfra ordet "pesto" der betyder knust)blade/hvidløg/pinjekerner i en morter og tilsætte olien lidt efter lidt. Det er længere og sværere men resultatet er bedre og farven på basilikumbladene bevares (de har nemlig tendens til at blive mørke i blenderen. Desuden sker det tit at olien i blenderen, af mystiske og ulogiske grunde, har tendens til at blive bitter. Mikkel - 2005-01-01 01:01:01 Lidt lang tid det skal blendes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne