Havregrynskugler med fløde
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kiah Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle ingredienserne sammen, ælt dejen indtil den er fast, den må godt være lidt klistret, men ikke for blød.
Form dejen til små kugler og tril dem evt. i kokos eller sukker. Tips: Man behøver ikke Rom og Mandel Essens, da disse to kun er smagsforstærkere, man kan selv smage til hvor meget eller hvor lidt man selv ønsker at bruge. 1 portion giver ca. 115 stk. |
|
Opskriften er vist 43990 gange,
og udskrevet 695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2011-12-15 08:02:49 Alt for meget kakao efter min smag, men ellers en god opskrift. Kageelsker - 2010-09-08 16:00:49 De er bare heeeelt vildt gode - både med og uden rom/mandelessens... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne