Super kødtimbale
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits det hakkede løg i margarine, til de er klare men ikke brune. Tilsæt det hakkede kød, og rør til kødet har delt sig.
Tilsæt karry, salt og peber og og lad karryen svitse med. Tilsæt grofthakkede champignon, peberfrugt skåret i små tern, porrer i tynde ringe samt rasp. Bland det hele godt og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad. Pisk æg og mælk sammen og hæld æggemassen over kødet. Stik lidt med en gaffel så æggemassen fordeler sig. Stik laurbærblade i retten. Sæt fadet i vandbad i ovnen på næstnederste rille ved 200 grader C. alm. ovn eller 180 grader C. varmluft, og bag retten 30-40 min. til æggemassen er stivnet. Tips: Prøv evt og lav retten med hakket svinekød. Vi har brugt en charlotteform/buddingform men en soufleform med høje sider kan også bruges. Eller små alu forme Ø8 – H3,5 cm kan også bruges, men så skal de ikke have helt så længe i ovnen. |
|
Opskriften er vist 44030 gange,
og udskrevet 748 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne