Kokosmakroner 04
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt af : Kiah Indsendt : Red : |
|
|
Bland sukker og æg sammen, rør 10-20 minutter til den ikk knaser. Kokosmel tilsættes, dejen skal være fast og tør, kan stilles til ro 10-15 minutter. Dejen trykkes fast og formes i toppe med melede fingre, bages i forvarmet ovn 10-15 minutter ved 175 grader.
Tips: Jeg har lavet mine makroner store i forhold til normalt, laver man dem mindre kan man få næsten det dobbelte antal i stedet for. |
|
Opskriften er vist 10068 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Kiah - 2009-12-07 12:33:10 En lille rettelse fra insenderen af opskriften: Når Makronerne er kommet ud af ovnen så lad dem køle af lidt før i rører dem ellers smuldre de, når de er kølet af kan de dybbes i chokolade der er smeltet i vandbad. Når chokoladen er tør kan makronerne puttes i en lufttæt kagedåse, det kan være en god ide at lægge bagepapir i kagedåsen først. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne