Spegesild med løgsovs og kartofler
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De hakkede chalotteløg koges til de er møre i 6 dl mælk. Der røres en jævning af melet og resten af mælken, sovsen jævnes, den skal være tyk. Smages til med salt og peber og serveres med smørklat.
Spegesildfileterne serveres hele med løgsovs, kartofler, rødbeder og sennep. Tips: Man kan også servere løgsovs til saltstegte sild. |
|
Opskriften er vist 15062 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Hansen - 2023-04-18 09:42:22 Kog kartoflerne med en dusk løvstikke MAY-BRITT - 2021-10-20 15:45:55 Lækkert!! Kokken fra 1955 - 2017-11-26 11:16:44 Ja noget skal man sige når man ikke kan lide fisk, men spege sild og hvide kartoffeler med løgsovs er en herre ret. Bevares man skal helst være glad for fisk og mindst 60 år. Den kan også spises med bare kartoffeler og rå løg, og med smeltet smør. Selvfølgelig smag og behag. anonym - 2012-01-07 16:58:05 Det smagte af ingenting!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne