Kastaniesuppe
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
|
|
Snit kastanjerne. Kog dem, fjern skal og hinde det er nemmest at gøre mens de endnu er varme.
Kom kastanjer, løg og gulerod i en gryde med suppen og koges, indtil også kastanjerne er meget møre.
Purér suppen, det er nemmest med en blender. Smag til, rund af med piskefløde.
Steg æblebådene hurtigt, til de er let brune. Hæld suppen op i skåle eller dybe tallerkener, garnér med æble og drys med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 16566 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne