Kastaniesuppe

Kastaniesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pillede kastanjer uden skal og hinde
1 mellemstort løg
½ gulerod skåret i skiver
7.5 dl.suppe evt. lavet på en god terning
 lidt piskefløde
 salt
 peber
1 Belle de Boscop æble, skrællet og skåret i både
20 g.smør eller baconfedt
 
Opskrift:
Snit kastanjerne. Kog dem, fjern skal og hinde det er nemmest at gøre mens de endnu er varme. Kom kastanjer, løg og gulerod i en gryde med suppen og koges, indtil også kastanjerne er meget møre. Purér suppen, det er nemmest med en blender. Smag til, rund af med piskefløde. Steg æblebådene hurtigt, til de er let brune. Hæld suppen op i skåle eller dybe tallerkener, garnér med æble og drys med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 16592 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu