Laks krebinetter
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : fryse egnet Indsendt : |
|
|
tilsæt kogt kartoffel laks friskhakket dild i en dyb skål. mos med en ske indtil en groft mos.
vend krebinetter i mel herefter æg og til sidst rasp. steg på panden ved middelsvagevarme indtil krebinetter er gyldebrune Tips: eventuelt kan man udskifte nogle af de kogte kartoflerne med kogte gulerødder |
|
Opskriften er vist 5592 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne