Mors kødtimbale
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg i fedtstof til de er klare. Tilsæt det hakkede kød og rør til det har delt sig.
Tilsæt karry, salt og peber og lad karryen svitse lidt med. Tilsæt champignon/grøntsager samt rasp. Bland det hele godt. Hæld blandingen i et smurt ildfast fad. Pisk æg og mælk/fløde sammen og hæld æggemassen over kødet. Stik med en gaffel så æggemassen fordeler sig. stik laurbærblade i retten. Sæt fadet i vandbad og bag retten i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. til æggemassen er stivnet. Server retten med lun flute. Tips: Der kan anvendes enten mælk eller fløde eller en blanding til æggemassen. |
|
Opskriften er vist 7229 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-04 10:07:25 En fantastisk ret min bedste plejer at lave... prøv at lægge majs i bunden... mmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne