Mors kødtimbale

Mors kødtimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.hakket løg
30-40 g.margarine
250-300 g.hakket oksekød
1 tsk.karry
 Salt
 Peber
400 g.champignon/grøntsager
2 spsk.rasp
2-3 æg
0.5-1 dl.mælk/fløde
2 laurbærblade
 
Opskrift:
Svits løg i fedtstof til de er klare. Tilsæt det hakkede kød og rør til det har delt sig.

Tilsæt karry, salt og peber og lad karryen svitse lidt med. Tilsæt champignon/grøntsager samt rasp.

Bland det hele godt. Hæld blandingen i et smurt ildfast fad.

Pisk æg og mælk/fløde sammen og hæld æggemassen over kødet. Stik med en gaffel så æggemassen fordeler sig. stik laurbærblade i retten.

Sæt fadet i vandbad og bag retten i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. til æggemassen er stivnet.

Server retten med lun flute.



Tips:

Der kan anvendes enten mælk eller fløde eller en blanding til æggemassen.





karakterer:
Opskriften er vist 7229 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-04 10:07:25
En fantastisk ret min bedste plejer at lave... prøv at lægge majs i bunden... mmm