Cremet savoykål med druer
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lise D Indsendt : Red : |
|
|
De yderst blade samt stokken fjernes, køles halveres. Skæret i mellemtykke strimler.
Druer halveres, kerner fjernes hvis disse ikke er kernefri. Kålen blancheres nogle minutter i kogende saltvand, kåles kommes i og koges nogle minutter. Fløde tilsættes og retten simrer 10-15 min. Druerne kommes i ganske få minutter før servering. Tips: Der kan tilsættes fløde efter behøv, alt afhængig af hvor cremet man ønsker retten. |
|
Opskriften er vist 7775 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-11-18 13:41:07 Det er da umuligt at forstå beskrivelsen af opskriften. LE - 2010-02-19 08:34:03 Opskriften er noget "vrøvlet" efter min mening |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne