Sild i tomat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : nej Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
ca. 1/2 dl ketchuppen røres sammen med 1 tsk. karry og lidt salt og lidt hakket løg.
Derefter kommes afdryppede hvide marinerede sild i og det hele vendes sammen. silden trækker 1/2 time inden servering eller hvor lang tid man nu har jo længere de trækker jo mere smag. |
|
Opskriften er vist 11304 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne