Soyabønnegryde
Hovedingrediens : Bælgplanter - Soyabønner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Si sojabønnerne. Kog dem kraftigt i frisk vand i time. Den lange kogetid gør dem lettere at fordøje. Skru ned og lad dem simre under låg endnu i time eller til de er bløde. Si dem, gem vandet og lad dem hvile.
Varm olien i en stor, tykbundet gryde og sautér chilipulver, ingefær og hvidløg 2-3 min. Tilsæt grønsager og vandkastanjer og lad det koge 10 min. ved svag varme under låg. Bland majsmel, sherry og shoyu i en skål og hæld bønnevand i. Kom det i gryden sammen med sojabønnerne. Rør rundt, bring gryden i kog og lad det simre under låg 10 min. Smag til og server varm. |
|
Opskriften er vist 22534 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne