Paprikakoteletter i champignonsovs
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : jørgen Indsendt : Red : |
|
|
Vend koteletterne i mel blandet med paprika salt og peber. Brun koteletterne i olie i en pande med høj kant og tag dem af. Hak løget skær champignon i kvarte og rist løg og champignon gyldne på panden ved høj varme. Skru ned til middelhøj varme og læg koteletterne tilbage på panden.
Tilsæt tomatpure og fløde og lad det simre i 7-8 min. til koteletterne er gennemstegte. Server med kogte kartofler og dampede grønsager. Tips: Kan også serveres med ris eller pasta |
|
Opskriften er vist 12015 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne