Spaghetti Bolognese 04
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Jannik Flindt Indsendt : Red : |
|
|
FØR DU BEGYNDER:
Læg mærke til den lange tilberedningstid: 2-2½ time. Skær løg, bacon, bladselleri og gulerødder meget fint ud i tern og bland det hele med kødet i en stor gryde. Svits blandingen i olie i gryden til kødet bliver brunt. Tilsæt derefter vinen og lad det koge ind. Bemærk duften. Tilsæt derefter 2 ds flåede tomater, laurbærbladet, hvidløg, oregano samt timian og smag til med salt og peber. Dæmp varmen og kog videre på laveste plus i omkring 2-2½ time. Den lange kogetid lyder måske meget underlig for mange af jer, men det er først efter mindst 2 timer at "miraklet" indtræder, og derfor er det vigtigt at i giver kødsaucen tid til at simre. NB: Hvis kødsaucens konsistens efter de to timers kogetid er lidt for tyk, kan der tilsættes en smule mælk til konsistensen er tilpas. Kog spaghettien efter anvisning på pakken i en gryde med rigeligt vand tilsat salt og evt. et lille stænk olivenolie. (Husk først at putte spaghettien ned i gryden når vandet koger!) Tips: - Drys evt lidt parmesan ost over retten. - Kødsaucen kan også bruges som fyld i lasagne eller musaka. |
|
Opskriften er vist 9177 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer oliver - 2011-02-20 18:38:38 er det ikke gordons ramseys ? ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne