Krydrede pistaciesmåkager med hvid chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Codys mor Indsendt : Red : |
|
|
100-150 g finthakkede pistacienødder (gnub dem og ryst dem bagefter i et dørslag for at få så meget skræl af som muligt. Det gør ikke noget, at det er saltede pistacienødder). Gem evt. lidt af de hakkede nødder til pynt.
Smørret røres blødt, og tilsættes nødderne og sukker. Derefter puttes alle de ”våde” ingredienser i. Krydderier mm. sigtes sammen med melet, som røres i lidt efter lidt. Trilles til kugler på ca. 10 gram, der trykkes let flade. De flyder ikke så meget ud, så der kan være mange på én plade. Bages i ca. 10-15 minutter ved 185 grader. De skal være gyldne. Det er lettest at se på bunden, om de er nok. Den hvide chokolade smeltet i vandbad, og kommes i en sprøjtepose. Småkagerne dekoreres efter smag og behag, og kan evt. få et lille drys med pistacienødder bagefter. Tips: Jeg har eksperimenteret mig frem til denne opskrift over et års tid, og det er stadig sådan lidt sjussen over det, når jeg bager dem. |
|
Opskriften er vist 7271 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer dinski - 2011-02-20 13:27:36 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne