Krydrede pistaciesmåkager med hvid chokolade

Krydrede pistaciesmåkager med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Codys mor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100-150 g.finthakkede pistacienødder
250 g.hvedemel
75 g.rørsukker
75 g.brun farin
25 g.honning
200 g.smør
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.hjortetaksalt
0.5 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.stødt kanel
1 æg
 Skræl og saft fra én lime
100 g.hvid chokolade
 
Opskrift:
100-150 g finthakkede pistacienødder (gnub dem og ryst dem bagefter i et dørslag for at få så meget skræl af som muligt. Det gør ikke noget, at det er saltede pistacienødder). Gem evt. lidt af de hakkede nødder til pynt.
Smørret røres blødt, og tilsættes nødderne og sukker. Derefter puttes alle de ”våde” ingredienser i. Krydderier mm. sigtes sammen med melet, som røres i lidt efter lidt.
Trilles til kugler på ca. 10 gram, der trykkes let flade. De flyder ikke så meget ud, så der kan være mange på én plade. Bages i ca. 10-15 minutter ved 185 grader. De skal være gyldne. Det er lettest at se på bunden, om de er nok.
Den hvide chokolade smeltet i vandbad, og kommes i en sprøjtepose. Småkagerne dekoreres efter smag og behag, og kan evt. få et lille drys med pistacienødder bagefter.


Tips:

Jeg har eksperimenteret mig frem til denne opskrift over et års tid, og det er stadig sådan lidt sjussen over det, når jeg bager dem.





karakterer:
Opskriften er vist 7271 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-20 13:27:36
den er god