Hvide asparges kogetid og skrælning
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Aspargesene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træet ende brækkes af.
Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebræt, da de ellers nemt knækker.
Trævler aspargesen i knækket har du ikke skrællet dybt nok. Aspargesene lægges i en gryde med letsaltet vand. De koges i ca. 6-8 min og drypper af og lægges på et fad. Har du en aspargesgryde bruger du selvfølgelig den, hovederne bør ikke være dækket af vand. |
|
Opskriften er vist 359737 gange,
og udskrevet 966 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (66 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2017-04-25 17:36:35 lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne