Hvide asparges kogetid og skrælning

Hvide asparges kogetid og skrælning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Hvide asparges kogetid og skrælning, billede 4 Hvide asparges kogetid og skrælning, billede 1 Hvide asparges kogetid og skrælning, billede 2 Hvide asparges kogetid og skrælning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 friske hvide asparges
 Kartoffelskræller
 skærebræt
 
Opskrift:
Aspargesene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træet ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebræt, da de ellers nemt knækker.

Trævler aspargesen i knækket har du ikke skrællet dybt nok.

Aspargesene lægges i en gryde med letsaltet vand. De koges i ca. 6-8 min og drypper af og lægges på et fad.

Har du en aspargesgryde bruger du selvfølgelig den, hovederne bør ikke være dækket af vand.





karakterer:
Opskriften er vist 359737 gange,
og udskrevet 966 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (66 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-25 17:36:35
lækkert