Julrrødtkål
Indsendt : Red : |
|
|
del kålen i kvarte, fjern stokken og snit kålen meget fint.
Smelt smør i en stor gryde og vend kålen heri. vend til det bliver blank og falder sammen. tilsæt eddike, appelsinskal, saft og krydderier. vend det godt rundt. Kog under låg til kålen er tilpas mør, ca. 1-2 timer mindst. Smag til med ribsaft og sukker samt salt og peber. |
|
|
Opskriften er vist 3336 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne