Glaskål med spinat

Glaskål med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Knudekål - Glaskål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.glaskål
250 g.spinat
1 dl.piskefløde
1 spsk.maizena
1 dl.rasp
2 æg
1 tsk.salt
 peber
 smør til stegning
 
Opskrift:
Glaskålen skrælles og skæres i 3/4 cm tykke skiver der dampes 5-6 min. Vend de dampede glaskålsskiver i sammenpisket æg og rasp blandet med salt og peber. De pannerede skiver steges gyldne. Spinaten skylles og dampes i 5-10 min. drypper af og blendes med fløde og maizena. Den hældes tilbage i gryden og varmes op til den har fået en fastere konsistens. Læg en stor skefuld spinat på hver glaskålsskive.





karakterer:
Opskriften er vist 21708 gange,
og udskrevet 509 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-05 00:25:37
Jeg synes, at "Glaskål med spinat" udmærker sig som fyldgyldig ret, dog kun til 2 personer og med lidt "tilbehør" af protein (bælgfrugter, æg, fisk, kød).

  -   2008-10-21 17:22:43
Den kan altså også gå selvom spinaten ikke blendes :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis man gerne vil lave denne ret så koster en stavblender idag ingen herregård- Syntes retten er god

  -   2005-01-01 01:01:01
Ikke alle har en blender, så ikke alle kan bruge denne opskrift