Glaskål med spinat
Hovedingrediens : Kål - Knudekål - Glaskål Indsendt : |
|
|
Glaskålen skrælles og skæres i 3/4 cm tykke skiver der dampes 5-6 min. Vend de dampede glaskålsskiver i sammenpisket æg og rasp blandet med salt og peber. De pannerede skiver steges gyldne. Spinaten skylles og dampes i 5-10 min. drypper af og blendes med fløde og maizena. Den hældes tilbage i gryden og varmes op til den har fået en fastere konsistens. Læg en stor skefuld spinat på hver glaskålsskive.
|
|
Opskriften er vist 21708 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2009-02-05 00:25:37 Jeg synes, at "Glaskål med spinat" udmærker sig som fyldgyldig ret, dog kun til 2 personer og med lidt "tilbehør" af protein (bælgfrugter, æg, fisk, kød). Ida - 2008-10-21 17:22:43 Den kan altså også gå selvom spinaten ikke blendes :o) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man gerne vil lave denne ret så koster en stavblender idag ingen herregård- Syntes retten er god Trine - 2005-01-01 01:01:01 Ikke alle har en blender, så ikke alle kan bruge denne opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne