Pebernødder - the best
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Caroline Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør, sukker, sirup og krydderier sammen med æg.
Bland mel og natron og sigt melet i dejen, der æltes sammen og trilles til hasselnøddestore kugler. Tips: Kan evt. putte to slags chokolade overtræk på pebernødderne: 100 g hvid chokolade 100 g lys eller mørk chokolade. |
|
Opskriften er vist 14704 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Reno - 2014-11-07 18:35:58 Den opskrift skal ganges med fire. ellers holder de ikke til jul Anne-Louise - 2010-12-12 15:54:08 jeg lagde pebernødderne i min juledåse (uden låg) og 5 minuter efter var alle pebernødderne spist... :( Rebecca - 2009-12-16 19:09:18 lyder mega lækkert.. skal lige til og prøve og bage dem xD.. CAROLINE - 2009-11-29 13:16:21 Glemte noget meget vigtigt: Læg pebernødderne på plader med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader i 6-8 minutter. Lad kagerne afkøle på en bagerist og vend dem hendholdhvis hvid og mørk smeltet chokolade. Lad chokolade stivne helt, før kagerne gemmes væk. (måske I kan tilføje den til min opskrift? dvs. jer der godkender min kommentar? det ville være en stor hjælp.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne