Johns luxsus leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red : |
|
|
Lever, spæk, løg,hvidløg, bacon og champignon hakkes igennem en kød hakker, gerne 2 gange.
Det hele hældes nu op i en food processor, hvor det blandes grundigt, lad gerne maskinen "køre" i 5-6 min. Den færdige dej hældes nu op i passende forme. den skal nu bages i3 kvarter på 200 grader i almindelig ovn 180 grader i varmluft. Tips: Kan spises varm, men smagen kommer bedst frem når den er kold,(egen smag) Groft brød rødbeder eller noget surt. Sky bacon og løgringe (rødløg) er også meget velegnet. |
|
Opskriften er vist 13370 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2011-11-30 03:19:53 Hvad skal avokadoerne bruges til? De er ikke i beskrivelsen. Hakkes med resten eller på bagefter? anonym - 2011-09-29 12:05:36 Rigtig god leverposteg. Familien var vilde med den. Lavede dog kun en halv størrelse. Men den var væk i løbet af ingen tid.:o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne