Anettes kagefigurer
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Farin, sirup og margarine smeltes sammen. Krydderier og natron røres i. Når massen er lunken røres æg og mel i.
Dejen æltes igennem og hviler 1 time eller til næste dag. Dejen udrulles i ca. ½ cm. tykkelse og udskæres til figurer. Bagetid ca. 8 minutter v/200 grader Glasuren røres sammen. Den skal blive så stiv, at den beholder formen når man tegner med den. |
|
Opskriften er vist 13021 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer linda gozzi amager - 2011-11-12 14:44:44 nem opskrift og sikke nogle dejlige jule kager at anbefale go fornøjelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne