Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kogning af asparges:
Aspargesene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebræt, da de ellers nemt knækker. Aspargesene lægges skråt i en gryde med letsaltet kogevang. Hovederne bør ikke være dækket af vand. De koges i ca. 6-8 min og drypper af og lægges på et fad. Rødspættefiletterne lægges 2 og 2, hvid og mørk filet med hale mod hale over hinanden og foldes. Lægges i en kold smurt pande og hæld vand og hvidvin ved, krydr med salt og peber. Dampes ved svag varme 10-12 minutter til kødet er lyst og fast. Server med de kogte kartofler og hollandaise og med rejer til pynt. |
|
Opskriften er vist 50663 gange,
og udskrevet 706 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne