Kylling i spinat og flødeost

Kylling i spinat og flødeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : trip1002

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.kartofler
500-750 g.Kylling filet
400-500 g.hakket spinat, f.eks. fra frost
2 bakkerflødeost. Pikantost/hvidløg og urter
4-6 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kylling i stykker der a. 2x2x4cm, eller hvad er passer dig. Bland det optøede spinat med ost, presset hvidløg, salt og peber. I ildfastfad eller skål blandes kylling og spinatost. Sættes i ovnen på 180C i 1 time. Omrøres med 15 min. mellemrum for at få en jævn bagning af kyllingen.
Spises med ovnbagte kartofler i tern/både*.


Tips:

*For at få gode sprøde kartofler skal du skære kartoflerne ud, skylle dem i vand x 2. Lade dem dryppe af i viskestykke eller dørslag. Hældes i pose med lidt olie - blandes godt. Bages i ovnen (helst i stegefad) 180C i ca. 45 min. Omrøres hver 10-15min. Tilbehør: Dampede gulerødder eller asparges. Evt. også ovnbagt med bacon viklet omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 20304 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu