Muslingeris
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og hak det fint. Smelt smørret i en gryde og svits løget heri.
Tilsæt risene og lad dem syde lidt i gryden. Kom bouillonen ved og læg låg på gryden. Lad risene småkoge ca. 20 min. Lad muslingerne løbe af og rens dem. Gem lagen. Smelt fedtstoffet til saucen i en gryde og svits karryen deri. Drys mele over og bag op med muslingelage og fløde. Lad saucen koge igennem. Varm muslingerne i saucen. Smag til med salt. Kom risene i portionsskåle eller en større skål. Hæld muslingesaucen over og servér straks. Tips: Kan laves på forhånd og blot varmes i mikroovn inden servering. Servér med lune flute. |
|
Opskriften er vist 4177 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne